Dag 14: Klauteren naar de watervallen

28 november 2024 - Ko Kut, Thailand

Na het ontbijt de ferry en de bus terug naar Bangkok geregeld. Er werd met nadruk gemeld dat we dit niet meer kunnen annuleren. Haha. Ik wil best blijven…..

De scooters gepakt en naar de eerste waterval (nam tok). Khlong Chao waterval. Stukje lopen en dan begint de  stormbaan Nam Tok. Veel,geklauter over rotsen om bij de waterval te komen. Waar zet je je ene voet en wat doe je vervolgens met de andere. 6 handjes om mij heen om te helpen. Anders , geloof me, uitglijden is zo gebeurd zeker met mij.

Plekje voor de tassen gezocht en vervolgens voorzichtig het water in. Koud maar eenmaal door heerlijk. En wat een geweld. Deed gewoon pijn op de rug en hoofd.

Er hing ook een liaan dus onze Tarzan (Remy) en Jane (Ramona) waagde de sprong.  In het water zaten kleine visjes en als je stil, bleef staan  dan aten ze aan je benen en voeten.

Na een tijdje terug via de rotsen en naar de volgende waterval. Klong Yai Kee. Dit was een combinatie van Klimpark 21 in Hoofddorp en het speel kasteel. Eerste steil naar beneden en dan nog meer rotsen al dan niet glad, richting de waterval. Wat een onderneming. Maar wederom zonder kleerscheuren er afgekomen.

Het water in kan ook hilarisch. Alles glad en hoe diep is het?  Het viel mee. Wederom koud maar weer heerlijk.

In eigen temp weer richting scooter en door gereden naar Black Bananas voor verlaten lunch.

Om 16 uur stond de taxi van Seathru Beach bij ons resort. En zo zitten we nog steeds aan de rand van de zee met de voetjes in het zand en het geluid van de zee op de achtergrond.. En even een ander smaak. Bruchetta, Garlic Bread. Tuna bites en natcho . Nicky van Seathru bakt haar eigen brood. We zitten gewoon lekker te genieten. Temperatuur is nog steeds aangenaam. Ik begreep van mama en tante Stien, die we even hebben gefacetimed, dat Nederland niet echt gezellig is qua weer.

Nog maar een keer de Tuna Bites besteld en dan straks taxi terug. Wat zullen we lekker slapen.

Groetjes,

Jeroen en Nicole

1. Willem.krom:
    28 november 2024
    Mooie foto,s Groetjes willem .
  2. Pierre en Ria:
    28 november 2024
    Het was weer een leuk en specificaties spannend avontuur