Dag 11: Acclimatiseren op Koh Kood
25 november 2024 - Ko Kut, Thailand
Het weerbericht gaf bewolkt aan voor vandaag. Wat ze hier bedoelen is dat hetgeen strakke blauwe lucht wordt maar wel 35 graden. Mooi begin van de dag.
We troffen de bende bij het ontbijt. Lekker rijstsoep met kip. Kokospoffertjes en een redelijk bakkie koffie. Uitzicht op de zee. Heerlijk wakker worden.
Jeroen had met de jongen van vorige keer al geappt en er die zorgde voor 2 scooters, voor de hele week. Om 9 uur melde Rong dat hij ze nog moest wassen.
Dus zwemkleding en en de de zee in. Warm, zon, en bewolkt… goed je zag de wolken. Verder goed vertoeven.
Jeroen en Ramona hebben de onderwaterwereld verkent en dat was een mooi begin. Zie de foto’s.
Na de middag de scooter gepakt voor lunch en de was weggebracht. Charmante foto’s van de helm volgen. Diverse filmpjes zij. Wel geüpload. Ja, Ramona ook jouw filmpje is geüpload (over charmant gesproken).
Heerlijk om hier weer rond te rijden. Wat wel op viel t.o.v. 5 en 2 jaar geleden. Veel drukker, veel meer restaurantjes open. Of het komt om dat het seizoen reeds is gestart en de andere keren zaten we echt aan het begin van het seizoen.
Boodschappen gedaan en toen weer richting zee, Chang beer en cocktail. Relax aan gedaan en dat bevalt prima. En we hebben nog een paar dagen.
Jeroen heeft het resort naast ons geappt of ze net als paar jaar geleden ons kunnen ophalen en weer terug kunnen brengen, dat was/ is geen probleem. Dus om 18.45 kwam de golfkar met Tiger aangereden, en zodra hij begin te lachten wisten we, de zelfde jongen en ja bij hem ging ook een lichtje branden. Hij heeft zo een aanstekelijke lach en weet hoe het werkt. No,no… no tip. Ik keek hem aan: Later? Yes, ah we snappen hem.
Voetjes in het zand en lekker eten. Softshell Crab!!! Heerlijk.
Ineens iets uit mijn ooghoek. Een pad. Een kleintje die vervolgens tegen de stoel van Jeroen op liep en bijna op schoot wilde zitten. Ook 2 kleine katjes. Helaas, meenemen is geen optie.
Nu, half 10 ‘s avonds nog steeds 32 graden. Ons hoor je niet klagen.
Groetjes,
Jeroen en Nicole

- Ramona: Wat een plaatje
- Gonnij: Enig die pocho’s
- Eric Spreeuw: Mooie stad he wij zijn er…
- Gonnij: Wat een belevenis die muur
- Robbie Tol: Weer een mooi herinnering…
Alle reacties »