Dag 8 en 9: Dag Bonaire
23 maart 2025 - Hoofddorp, Nederland
Vrijdag laatste volle dag. Nog wat gesnorkeld en ‘s middags naar Gijs en René. We reden naar Kralendijk voor een vrijmibo aan de boulevard. In het zonnetje met bitterballen.
Tegen 18 uur melde we ons bij de kade voor een boottochtje. Bootje Biertje.
Gezellig met muziek vrienden van de Guys en Bright.
De KLM was op tijd en vloog boven ons langs.
De bitterballen waren lang geleden dus Gijs en ik even langs de snackbar voor een vette hap als afsluiting.
Zaterdags na het uitchecken uit onze geweldige watervilla naar Gijs en René gereden, de villa het huisje (hoe je het ook wilt noemen) met zwembad was heerlijk.
Na een bakkie koffie zijn we naar Salt Pier gereden. Minder bewolking wel meer wind. En er mocht gesnorkeld worden. Jeroen vrij snel in het water en ik heb stoeltje gepakt, mijn boek gepakt en heerlijk de laatste zonnestralen tot mijn genomen.
Lunch gehaald bij Van Tweel en onder genot van hapjes de Hitster niet helemaal rechtgetrokken. Staat nu 6 - 8, ja voor Jeroen en Gijs. Hitster uitgespeeld en tip: als het niet Corry Brokken is dan is het het Teddy Scholten.
Auto vast ingeleverd en bij Rosa op ons gemak heerlijk Surinaams gegeten. De Bara moet voor 12 uur worden besteld en dat was maar goed ook. Deze was heerlijk, net als de roti en soto soep.
Douchen en de lange rit naar vliegveld. Inchecken ging ook snel. Laatste drankje met The Guys en toen moesten we afscheid nemen. Niet voor lang want eind mei komen ze terug naar Nederland. René, het komt goed. De adoptie papieren zijn aangevraagd :-)
Zonder gekheid. Gijs en René: Het was echt een top week met jullie. Dank voor de goede zorgen en we spreken en zien elkaar gauw.
Vlucht zelf ging ook voorspoedig en rond 13 uur werden we verwelkomd door Knox en Yindee. Prima verzorgd door mij ouders en Anita. Dank jullie wel!!!
Nu de samenvatting F1 en denk ook van San Remo, schijnt een krankzinnige race geweest zijn. En dan lekker slapen.
Dank voor het meelezen en alle reacties.
Te Otro Bia!!!
Jeroen en Nicole