Dag 01: De Bende is in Bangkok!
15 november 2024 - Bangkok, Thailand
Nadat de de concert kaarten voor Robbie Williams een feit waren (juni 2025, Front stage) kon ik (zoals een collega opmerkte) ontstressen en vakantie modus aanzetten,
Schiphol verliep soepel en zo zaten we aan de Dim Sum. Je moet in Aziatische sferen komen niet waar. Maar, een Nederlandse snack ging er ook wel dus richting Taste of Lowlands….. voor een portie bitterballen.
En daar zat ook ene Roy Donders. Ben even naar hem toegelopen of hij Ramona een fijne vakantie wilde wensen. Immers ook een Brabander en ja Mona wij komen soms hier in de randstad ook BN’ers tegen. Nee geen huis pak gevraagd.
Terwijl aan het boarden zijn is de andere helft van de Bende bijna in Hoofddorp. De oplettende lezer begrijpt dat we andere vluchten hebben.
Op tijd de lucht in voor de 10 en een half uur durende directe vlucht. Prima service. Ik heb best wel geslapen. Jeroen ……. Letterlijk rechtop in zijn stoel, geen oog dicht gedaan.
Paspoortcontrole nog nooit zo snel en zo zaten we in de taxi met zicht op de regen die naar beneden kwam. Ach, beter vandaag dan morgen. Even opfrissen en richting Rambuttri voor een bordje Fried Rice en de eerste Chang. Daarna lekker geslapen, tassen geordend en nu net een bericht: De Bende is bijna compleet en dan kan de vakantie echt beginnen!
Ramona en Remy hadden wel verwacht dat wij uit het niets voor de lift verschenen. Het stel dat naar etage 5 moest niet. Zij is nog aan het bijkomen van de schrikreactie.
Bij de poolbar even geproost op de vakantie en toen doorgelopen naar Rambuttri. Heerlijke snacks, de eerste cocktails, de eerste bananen pannenkoek en de zoveelste Chang of Leo bier.
Nu gaat de Bende van Ellende dromen van morgen: Bangkok per boot.
Groetjes,
Jeroen en Nicole
Olaf En Gina En Femke Van Der Vliet:15 november 2024Veel plezier daar en ik lees mee xxx van ons
Pierre en Ria:15 november 2024Veel plezier
Dave Oosterling:15 november 2024Veel plezier, ziet er al meteen goed uit.
Kees Plasmeijer:15 november 2024Mooie vakantie, heerlijk in de warmte zon zee en zaligheid. Maak er een feestje van.
Guido en Cynthia:16 november 2024Fijne vakantie! Geniet ervan!