Dag 27: Een heerlijke dag in Bangkok!!!
13 november 2025 - Bangkok, Thailand
Eindelijk weer eens een hele nacht doorgeslapen. Vandaag lekker rustig aan.
Eerst mijn wond afdekken zodat ik kan douchen. En dan wond verschonen. Wij vinden het er allebei beter uitzien als gisteren. En hoe graag sommige misschien een foto willen zien. Dat komt thuis wel een keer. Schoonspoelen met steriel water, zalf er gaasje er op en afplakken. De plekken net er boven worden ook minder. Volgens Bangkok arts waren dat ook een reactie op de infectie.
Jeroen ging op pad voor een Laundry service. Behoorlijk rondje gelopen blijkt er een vlakbij te zitten. Dus alles gepakt en op weg.
Vervolgens tuktuk naar Central World. Lekker Dim Sum als ontbijt. Hotel heeft wel ontbijt maar we waren laat wakker. En dim Sum kan altijd wat mij betreft.
Paar winkels bezocht. Her en der wat gekocht en Grab besteld en op weg naar Ploen Dee.
Oma reed ons al tegemoet en melde meteen dat alles goed met haar is, nog voor dat wij het konden vragen. Ook zij had een plekje maar alles is goed.
We hebben een heerlijke middag gehad. Uncle Jeff was verrast. Ohm was aan het werk maar kwam even vragen hoe het gaat. Sky was er en Jazzy kwam net terug van een tour net als Yotiin. Bijna iedereen gezien.
Chom kwam bij ons zitten en was oprecht verbaasd dat we al een verjaardagscadeautje hadden. Ze is maandag jarig.
Nam Tok Moo bestelde. Echt, ook deze valt in de categorie: Gewoon weer lekker!!!!
Jeroen is even naar de kapper gegaan. Had 2 man voor zich. 1 lag te slapen in de stoel en de andere was visfilmpjes aan het kijken. U begrijpt nadat Jeroen 1 foto aan hem liet zien heeft hij er een vriend bij.
Jeroen had Chom zien langs fietsen. Maar waarom? Ik heb haar denk 3 kwartier niet gezien. Wat bleek, ze heeft rijst voor ons geroosterd. Ook voor Remy en Ramona. Dit gebruiken ze bijv in Laab. Helemaal top. Maar meteen 1 kg, haha. De chilli pepper komt volgende keer.
Ook met de eigenaresse zitten kletsen. Haar nu 15 jarige zoon is geholpen aan een bult op zijn rug. De operatie was best spannend. Het is nu 3 maanden geleden en het gaat goed. Ze werd er zelfs beetje emotioneel van. Hij kwam ook nog effe gedag zeggen.
Nog een biertje met Uncle Jeff en daarna Grab naar Hotel. Ik zou wel willen maar gaat niet dus Jeroen ging naar de massage en ik heb de eerste aflevering van Wie is de Mol gekeken.
Daarna naar Naam 1608 gelopen. Heerlijk gegeten. Tafeltje aan het water en het bleef droog. Vanmiddag kwam het echt effe met bakken uit de hemel.
Wederom een extra gast. Ineens over de rand 2 klein oogjes. En elke paar seconden kwam de kleine hagedis verder omhoog. Uiteindelijk was hij of zij dapper genoeg om de rijstkorrel op te eten. Hagedisjes lusten dus ook Mang Sticky Rice.
Nu verslag met uitzicht op Bangkok . Wat is het toch een lekkere stad. Tot morgen.
Groetjes,
Jeroen en Nicole

- Ramona: Wat een plaatje
- Gonnij: Enig die pocho’s
- Eric Spreeuw: Mooie stad he wij zijn er…
- Gonnij: Wat een belevenis die muur
- Robbie Tol: Weer een mooi herinnering…
Alle reacties »